kizárólagos
forgalmazója a

Jóga

A jóga nem más, mint teljes egyesülés és egység. A YOGI TEA®-nál abból a felismerésből dolgozunk, hogy mindannyian kapcsolódunk.

Számunkra a jóga egy életforma.

Jóga pózainkat bátran ajánljuk kezdőknek és haladóknak egyaránt. Segítséget nyújtanak abban, hogy megismerjük testünket és lelkünket, megtaláljuk belső békénket. Videóinkkal rengeteg, különböző jóga pózt fedezhetsz fel. Gyakorold őket, hogy mindennapi életed részévé válhassanak.

Klasszikus jóga az alapokhoz

A Klasszikus tea az a tea, amit Yogi Bhajan eredetileg felszolgált tanítványainak. Ez az egyedi keverék a tradicionális ajurvédikus fűszerek keveréke. A videóban látott jóga pózok segítenek meghatározni életed valódi alapjait.

 

Relax jóga

A videóban látható szekvencia segít a regenerálódásban. Ezek a jóga pózok arra tanítanak, hogy megállj egy pillanatra és tanulj meg szimplán csak létezni. Erősítik az immun- és idegrendszert, miközben fejlesztik a figyelmet és tudatosságot.

Szívmelengető jóga

Néha a jó közérzethez kell egy kis segítség. A videóban látható jóga pózok fokozzák a hangulatod, felemelik a lelked és meglengetik a szíved.

Immunrendszert támogató jóga

Ha lelassítunk, lehetőséget adunk magunknak arra, hogy visszataláljunk önmagunk alapjaihoz. Ez a jóga videó végigvezet egy sor légzés gyakorlaton és lassú, regeneráló jóga pózokon.

Jóga lefekvéshez

Bemutatjuk lefekvés előtti rutinunkat, mely segít nap végén a stressz és elfojtott feszültség elengedésében.

Jóga a belső harmóniáért

A belső harmónia az egyik legfontosabb érték. Ebben a videóban hat gyakorlatot mutatunk arra, hogyan állítsd vissza belső egyensúlyod.

Jóga a női egyensúlyért

Ez a videó segít újra kapcsolatba lépni önmagaddal és visszaállítani saját női egyensúlyod.

Energizáló jóga

Akkor vagyunk a legerősebbek, mikor összehangolódunk saját ritmusunkkal. Ebben a videóban elmerülünk a szívet energizáló, majd fiatalító csípőnyitó jóga pózokban.

Mély lélegzet jóga

A légzésen keresztül tudunk kapcsolatba lépni belső önmagunkkal és a külvilággal egyaránt. Minél mélyebben vagyunk képesek lélegezni, annál erősebb kapcsolatot tudunk teremteni. Ebben a videóban olyan gyakorlatukat mutatunk, melyek segítenek minél több energiát gyűjteni a légzésen keresztül.

Gyomorkönnyítő jóga

Mikor egyensúlyba kerülünk, emésztőrendszerünk is kiegyensúlyozottá válik – és fordítva: hangulatunkat pozitívan befolyásolja, ha az emésztőrendszer megfelelően működik.